Krůtí čína se sojovým masem
27. 2. 2010
Suroviny :
4 kuřecí řízky
1 balíček mražené zeleniny
(mrkev, hrášek, kukuřice)
sůl, pepř
1 kostka Masoxu
sojová omáčka
1 lžíce hořčice
troška mouky
Postup:
Kuřecí řízky mírně naklepeme (pokud jsou silnější, podélně nařízneme a pak teprve naklepeme), osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na pánvi. Podlijeme vývarem z Masoxu, přidáme mraženou zeleninu a dusíme do změknutí. Pak trošku mouky rozmícháme ve vodě, přidáme hořčici a zahustíme, aby vznikala šťáva na polití. Můžeme dochutit sojovou omáčkou nebo polévkovým kořením.
Podáváme se zeleninovou oblohou a jako příloha se hodí jak vaření nebo opékané brambory, tak třeba i rýže
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář