Přírodní plátek se žampiony
27. 2. 2010
Suroviny :
4 kuřecí řízky
300 g čerstvých žampionů
300 g eidamu
sůl
pepř
kmín
troška mouky
Postup:
Nejprve si připravíme žampiony - čerstvé houby nakrájíme na tenké plátky, dáme na pánev, osolíme, lehce okmínujeme a dusíme do změknutí, pak zaprášíme troškou mouky a mícháme do zhoustnutí. Odstavíme.
Kuřecí maso lehce naklepeme, osolím, opepříme a restuje na pánvi, až maso změkne a dostane krásnou zlatavou barvu. Pak na každý plátek masa naneseme kopec žampionové směsi a zasypeme strouhaným sýrem. Podusíme ještě krátece pod pokličkou, než se sýr zapeče.
Podáváme s vařenými nebo opékanými bramborami a zeleninovou oblohou
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář