Řezy s Nuttelou
14. 2. 2010
Suroviny:
350 g polohrubé mouky
250 g mletého cukru
2 celá vejce
3/4 sklenky oleje
1 zakysaná smetana
1 malý bílý jogurt
1 lžička sody
Nuttela
Krém:
1/2 másla
150 g mletého cukru
1 šlehaný puding (hotový v kelímku)
50 g mletých piškotů pokapat rumem
Postup:
Vejce s cukrem ušleháme, přidáme olej, zakysanou smetanu a jogurt, na závěr přidáme mouku se sodou.
Upečeme a ještě vlažné těsto na plechu rozkrojíme na 3 stejné pruhy, které mírně pokapeme rumem, lehce potřeme Nuttelou a spojíme připraveným krémem. Nahoru natřeme v silné vrstvě Nuttelu a ozdobíme vidličkou. Krájíme na řezy.
Místo Nuttely můžete použít jakýkoliv lískooříškový krém.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář