Rajská s vaječnou jíškou a těstovinami
27. 2. 2010
Suroviny:
3 rajské protlaky
trochu kečupu
1 kostka Masoxu
cukr, sůl
1 bobkový list
5 kuliček nového koření
Na vaječnou jíšku:
připravíme jíšku z hladké mouky a oleje a necháme vychladnout,
pak přidáme 1 celé vejce
Postup:
Rajské protlaky a kečup povaříme s vodou, Masoxem a kořením. Dochutíme cukrem, solí, případně Vegetou a jako zavářku použijeme vaječnou jíšku, kterou připravíme takto: do připravené, vychládle jíšky z hladké mouky a oleje dobře vmícháme 1 celé vejce a postupně a pomalu vléváme do vroucí polévky. Na závěr přidáme uvařené drobné těstoviny.
Další vhodné vložky do rajské polévky jsou kuskus, rýže nebo kapání z vajíčka a hladké mouky. Pro děti je vhodné v polévce rozvařit 2 velké mrkve, které se v ní pak rozmixují
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář