Hermelínová pochoutka
11. 9. 2011
Suroviny - varianta I.: 

1 hermelín
pomazánkové máslo
prášková paprika
sterilovaná kapie
Suroviny - varianta II.:
1 hermelín
pomazánkové máslo
sterilovaný křen
2 plátky pokrájené šunky
Postup:
Hermelín rozkrojíme podélně. Obě půlky vydlabeme a hmotu smícháme s máslem a ostatními přísadami dle chuti. Naplníme zpět do „hermelínových mističek“, spojíme, zabalíme zpět do původního obalu a necháme v lednici ztuhnout.
Krájíme na plátky nebo na trojúhelníčky. Tuto dobrůtku můžeme použít jako součást obložených mís, talířů apod. Pochoutka bude ještě chutnější, když dno „mističek“ ještě před naplněním lehce potřete hořčicí a vyložíte šunkou, či jiným salámem - fantazii se meze nekladou.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář