Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vynikající kvašáky

27. 2. 2010

Obrazek

Suroviny:
okurky nakládačky
kopr
voda
sůl (40 g na 1 litr)
 
 
 
Postup:
             Celé okurky, propíchané na několika místech vidličkou nebo půlky okurek naložíme do zavařovacích sklenic, proložíme koprem. Vodu převaříme se solí a co nejteplejším nálevem přelijeme okurky. Po hodině dolijeme vodu až po vrch sklenice, zavíčkujeme a dáme do chladu.
Dají se konzumovat již po třech týdnech.
 

JSOU NAPROSTO ÚŽASNÉ, KŘUPAVÉ, VOŇAVÉ A V CHLADU VYDRŽÍ AŽ DO DALŠÍ OKURKOVÉ SEZÓNY

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář